web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Distribuitorul de anvelope Nexxon din Târgu Secuiesc estimează afaceri în creştere cu 30%

Distribuitorul de anvelope Nexxon din Târgu Secuiesc estimează afaceri în creştere cu 30%

Distribuitorul de anvelope şi camere de aer Nexxon din Târgu Secuiesc, judeţul Covasna, controlat de antreprenorii Vilmos Barta, Zsombor Somai şi Marta Voloncs, şi-a bugetat pentru 2022 afaceri în creştere cu 30% faţă de anul trecut, potrivit Ziarului Financiar.

”Prognozăm o creştere de 30% a cifrei de afaceri, ceea ce va proveni mai degrabă din creşterile de preţ ale furnizorilor. Prog­no­zele noastre sunt că piaţa de consum, referindu-mă la an­velopele de auto­tu­risme, va creşte puţin, pe fondul sfâr­şitului pan­de­miei”, a declarat Zoor Adam-Botond, marketing manager, Nexxon, citat de ZF.

Compania Nexxon comercializează anvelope pentru orice tip de vehicul, de la autoturisme, maşini agricole, maşini industriale, vehicule de teren, off-road la ATV-uri, camere de aer pentru anvelope, dar şi lanţuri anti­de­rapante. Achiziţia şi transportul anve­lopelor se face cu flota auto proprie. Compania dispune de şase service-uri de roţi în Bucureşti, Cluj-Napoca, Galaţi, Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc şi Timişoara. Divizia Nexxon – Utilaje Agricole comer­cializează remorci şi semiremorci, utilaje pentru prelucrarea solului, semănători, maşini de recoltat, utilaje pentru protecţia plantelor, dar şi diverse accesorii.

Compania Nexxon SRL a fost înfiinţată în urmă cu 26 de ani în Târgu Secuiesc, judeţul Covasna, cu principal domeniu de activitate comerţ cu ridicată de piese şi accesorii pentru autovehicule şi avându-i ca asociaţi pe Vilmos Barta (50%), Zsombor Somai (25%) şi Marta Voloncs (25%). Producţia locală de anvelope este dominată de trei mari jucători, toţi străini (Continental, Michelin şi Pirelli), toate cele trei companii aflându-se între cele mai valoroase din economia locală.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW