web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > FrieslandCampina a investit 3 mil. euro într-o nouă linie de producţie a caşcavalul Napolact la fabrica din Cluj

FrieslandCampina a investit 3 mil. euro într-o nouă linie de producţie a caşcavalul Napolact la fabrica din Cluj

FrieslandCampina România a inaugurat o nouă linie de producţie la fabrica din Cluj, pentru caşcavalul Napolact, în urma unei investiţii de aproximativ 3 milioane de euro. Proiectul face parte din planul de extindere a fabricii din cadrul Centrului de Excelenţă a brânzeturilor FrieslandCampina din România.

”Marcăm cu mândrie acest moment important în istoria fabricii din Cluj, deoarece astăzi facem încă un pas în călătoria noastră strategică de a crea un centru de excelenţă pentru brânzeturi la Cluj, începută în 2017 cu noile facilităţi pentru telemea. Linia de producţie pentru caşcaval, inaugurată astăzi, are o capacitate anuală de peste 3000 de tone şi creşte cu 40 numărul de locuri de muncă din domeniul producţiei de brânză pentru clujeni. Ne-am angajat să aducem valoare în România în vieţile consumatorilor, angajaţilor, partenerilor, fermierilor, dar şi pentru comunitatea locală”, a declarat Ferenc Szecskó, Director General FrieslandCampina România.

În afară de caşcaval, compania produce la Cluj trei tipuri de telemea, brânza de burduf, brânza topită, unt si lapte. Capacitatea de producţie a centrului de excelenţă în brânzeturi de la Cluj este de 8.000 de tone de brânză şi unt pe an şi până la 35.000 de tone de lapte în ambalaje de carton. 

”Fabrica din Cluj este locul de naştere a Napolact, un brand iubit de familiile din România. Simţim această responsabilitate, de fiecare dată când lansăm un nou produs, să căutăm calitatea, autenticitatea, deoarece acestea sunt valorile care definesc brandul Napolact. Prin această nouă investiţie suntem complet echipaţi cu o linie de procesare şi ambalare a caşcavalului de ultimă generaţie, ideală pentru a livra un caşcaval autentic românesc, de înaltă calitate”, a mai spus Ferenc Szecskó.

FrieslandCampina România face parte din compania olandeză Royal FrieslandCampina, unul dintre cei mai mari producători de lactate din lume. Brandul Napolact a intrat în portofoliul companiei olandeze în 2003. FrieslandCampina mai este prezentă pe piaţa românească cu mărcile Campina, Oke şi Dots.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW