web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Aplicaţia de învăţare a limbilor străine Mondly a fost cumpărată de gigantul britanic Pearson

Aplicaţia de învăţare a limbilor străine Mondly a fost cumpărată de gigantul britanic Pearson

ATI STUDIOS A.P.P.S. , o companie din Braşov, fondată în 2013 de doi fraţi – Tudor şi Alexandru Iliescu – care a ajuns cu brandul său Mondly un lider global pe piaţa de aplicaţii pentru învăţarea limbilor străine – a fost achiziţionată de gigantul britanic Pearson  liderul global al pieţei de servicii de learning. Pearson este fostul editor al cotidianului de business Financial Times, pe care l-a vândut în 2015 japonezilor de la Nikkei. Cele două părţi nu au oferit detalii despre tranzacţie – dacă a fost cumpărat pachetul integral de acţiuni şi la ce evaluare.

”Pearson, cea mai importantă companie de învăţare din lume, a anunţat astăzi că a achiziţionat Mondly, o platformă globală de învăţare a limbilor străine online. Achiziţia îi va permite Pearson să ofere o gamă completă de moduri pentru ca oamenii să înveţe şi să-şi demonstreze abilităţile de limba engleză – adăugând auto-studiul online la instrumentele existente de diagnosticare şi învăţare şi portofoliul de evaluare. Mondly este unul dintre cei mai importanţi jucători de învăţare online a limbilor străine din lume, oferind consumatorilor învăţare de înaltă calitate în engleză şi în alte 40 de limbi prin intermediul aplicaţiei sale, al site-ului, al produselor de realitate virtuală şi al produselor de realitate augmentată. Mondly oferă cursuri de limbi străine atât pentru învăţarea profesională, cât şi personală într-o combinaţie de peste 1300 de perechi de limbi străine şi este clasată în mod constant drept una dintre cele mai bine cotate aplicaţii lingvistice educaţionale din magazinul de aplicaţii. De asemenea, oferă soluţii pentru întreprinderi prin MondlyWORKS şi a creat o aplicaţie premiată care îi ajută pe copii să înveţe limbi străine – MondlyKIDS”, conform anunţului.

”Suntem încântaţi să ne unim forţele cu Pearson, cea mai importantă companie de învăţare din lume, pentru a ne ajuta să ne atingem obiectivul la o scară mult mai mare. Împreună vom lucra pentru a modela viitorul învăţării limbilor străine”, a declarat, în cadrul comunicatului de presă, Alex Iliescu, CEO şi co-fondator Mondly.

Articole similare

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW