web analytics
Sunteți aici
Home > LOCURI DE MUNCĂ > Leoni angajează peste 200 de oameni la fabrica de cablaje auto din Bistriţa

Leoni angajează peste 200 de oameni la fabrica de cablaje auto din Bistriţa

Producătorul de cabluri pentru industria auto Leoni Wiring Systems Ro, parte a grupului german Leoni, are disponibile în prezent 208 locuri de muncă pentru fabrica din Bistriţa, cele mai multe joburi fiind pentru muncitori necalificaţi (200), conform Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Bistriţa-Năsăud. În luna martie a acestui an, Leoni a trasferat 44 de oameni de la fabricile din Ucraina.

Germanii oferă angajaţilor diferite traininguri de formare profesională pentru toate poziţiile din cadrul companiei, cum ar fi soft skills şi cursuri de limbi străine. Cu aproximativ 13.000 de angajaţi la nivel local, Leoni este unul dintre cei mai mari angajatori din România, potrivit datelor de site-ul companiei.

Leoni a intrat pe piaţa din România în anul 2000, odată cu deschiderea primei fabrici WSD (Wiring Systems Division) la Arad. Au urmat fabricile din Bistriţa (2002) şi Bascov, lângă Piteşti (2005), iar ulterior au fost deschise fabricile satelit din Beiuş, Luduş, Marghita şi Bumbeşti-Jiu. În anul 2016, a fost înfiinţat primul Shared Service Center LEONI (SSC) în Cluj-Napoca, unde sunt centralizate toate activităţile de HR ale concernului german.

Compania Leoni Wiring Systems Arad, administrează fabricile de cablaje auto din Arad, Beiuş (Bihor), dar şi pe cea din parcul industrial Bumbeşti-Jiu, judeţul Gorj, un proiect demarat de germani pe piaţa locală în 2017, când Leoni a preluat spaţiul în care a funcţionat producătorul italian de anvelope Pirelli.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW