web analytics
Sunteți aici
Home > IDEI DE AFACERI > Familia Virag din Braşov a accesat 40.000 euro pentru înfiinţarea unei ferme de bovine

Familia Virag din Braşov a accesat 40.000 euro pentru înfiinţarea unei ferme de bovine

Antreprenorii Anişoara şi Zsolt Ferdinand au accesat fonduri europene în valoare de 40.000 euro pentru înfiinţarea unei ferme de bovine înlocalitatea Teliu din judeţul Braşov, se arată într-un comunicat trimis de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

”Ca tineri fermieri, am început în anul 2015, prin a cumpăra 15 capete de vaci din rasa Bălţata Românească. De fapt, cred că devenisem din copilărie mici fermieri, deoarece atât eu, cât şi soţul meu, Zsolt Ferdinand, provenim din familii cărora le plac animalele şi am crescut cu vaci, porci şi găini, în gospodăria familiei. Soţul meu a îmbrăţişat meseria de medic veterinar, iar eu, pe cea de contabil”, a spus Anişoara Virag.

După construcţia fermei, ei au făcut şi un spaţiu pentru depozitarea silozului, un puţ forat şi panouri fotovoltaice, pentru că  în următorul an au accesat bani prin sub-măsura. Familia Virag face parte din cei peste 11.800 tineri care au beneficiat de finanţări europene, în valoare de circa 450 milioane euro, în intervalul 2014-2020 şi în perioada de tranziţie, 2021-2022.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW