web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Compania hotelieră Tuşnad şi-a dublat veniturile în 2021, la 11 mil. lei

Compania hotelieră Tuşnad şi-a dublat veniturile în 2021, la 11 mil. lei

Compania hotelieră Tuşnad, care administrează două unităţi de cazare în staţiunea balneară, şi-a dublat veniturile anul trecut, înregistrând o cifră de afaceri de circa 11 milioane lei, faţă de 5 mil. lei în 2020, conform raportului financiar aferent anului 2021 al companiei. În 2019, compania a avut o cifră de afaceri de 13 mil. lei.

Compania deţine două com­plexuri hoteliere, Tuşnad şi O3zone, în staţiunea balneară Băile Tuşnad, care au împreună o capacitate de ca­zare de peste 200 de camere. Gradul de ocupare înregistrat de hotelul Tuşnad a fost de 50%, iar pentru Hotel O3zone a fost de 31%, media celor două ridicându-se la 39%. Compania este deţinută de Transilvania Investments, cu o participaţie de 76,4%, în timp ce restul acţiunilor sunt împărţite de ceilalţi investitori de pe piaţa de capital de la Bucureşti.

Anul trecut, cele două hoteluri din Băile Tuşnad au acomodat peste 16.600 de turişti, dintre care doar 270 au fost străini, iar restul români. Pentru anul acesta, reprezentanţii companiei plănuiesc o serie de investiţii în extinderile şi moderni­zările hotelurilor din portofoliu.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW