web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Dezvoltatorul WDP construieşte cu 7 mil. euro un depozit de 10.000 mp la Timişoara

Dezvoltatorul WDP construieşte cu 7 mil. euro un depozit de 10.000 mp la Timişoara

Dezvoltatorul belgian de spaţii logistice WDP face la Timişoara un depozit pentru o companie austriacă recent intrată în România, Bulung, potrivit celui mai recent raport al grupului.

”La Timişoara, WDP începe implementarea unei investiţii de 7 milioane de euro pentru aproximativ 10.000 de metri pătraţi de spaţii logistice pe un teren deţinut de WDP lângă centrul de distribuţie Profi. Livrarea este planificat să aibă loc în trimestrul al treilea din 2023. Furnizorul de logistică intermodală Bulung va închiria noul depozit pentru cinci ani”, se arată în raport.

Bulung Logistic este o companie austriacă de transporturi cu activitate în Orientul Mijlociu şi Europa Centrală şi Est care şi-a deschis anul trecut în Timişoara primul său birou de pe piaţa locală. În total, pentru România WDP are în dezvoltare în prezent investiţii de 133 milioane euro la Bucureşti, Ştefăneştii de Jos, Buzău, Deva, Roman, Slatina şi Timişoara, şase dintre proiecte având termen de finalizare în cursul acestui an, iar celelalte trei până la finalul celui de-al treilea trimestru din 2023.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW