web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Artemis a finalizat a treia clădire în parcul industrial Sânandrei de lângă Timişoara

Artemis a finalizat a treia clădire în parcul industrial Sânandrei de lângă Timişoara

Elveţienii de la Artemis, care deţin cinci parcuri industriale lângă Timişoara, dau în funcţiune în luna mai cea de-a treia clădire pe care au dezvoltat-o în Parcul Industrial Sânandrei. Este vorba despre o hală industrială de 6.500 de metri pătraţi, cu birouri şi un bistro care vor deservi întregul parc. În Sânandrei, Artemis deţine un parc industrial de 10,5 hectare, potrivit Ziarul Financiar.

”Investiţia a fost de peste 5 milioane de euro. În acest moment, avem discuţii avansate pentru închirierea halei Artemis III”, spune Adriana Cioca, managing director la Artemis România, citat de ZF.

În acelaşi parc industrial există deja alte două hale, con­stru­ite în perioada 2016-2019 şi închiriate integral de com­panii cu activitate în industria farma, inteligenţă artificială, mo­bi­lier, comercializare de produse bio şi altele. Printre chiriaşi, se numără companiile Mobilier1, Stada, Ostermann şi Everseen. Tot în Sânandrei, Artemis mai are un parc industrial, Banat Business Park, cu o suprafaţă totală de 86 de hectare.

Elveţienii de la Artemis deţin în România parcurile industriale Sânandrei Industrial Park, Banat Business Park (alături de Bardeau Group şi Frapag Group), Dudeşti, Giarmata şi Parc Industrial Aeroport, toate în judeţul Timiş, însumând 170 de hectare.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW