web analytics
Sunteți aici
Home > LOCURI DE MUNCĂ > Centrul de Inginerie Bosch din Cluj are peste 1.000 de ingineri care dezvoltă soluţii pentru mobilitatea viitorului

Centrul de Inginerie Bosch din Cluj are peste 1.000 de ingineri care dezvoltă soluţii pentru mobilitatea viitorului

Bosch, unul dintre cei mai mari producători de componente auto de pe piaţa locală, are în plan extinderea Centrului de Inginerie din Bucureşti în cadrul sediului central al companiei prin recrutarea a 400 de ingineri care vor lucra la proiecte de ultimă generaţie pentru dezvoltarea de soluţii în ariile mobilităţii automatizate, electrice şi conectate.

”Centrul de Inginerie Bosch din Cluj şi-a crescut constant activităţile de dezvoltare în ultimii ani. Acesta deţine diverse proiecte globale şi are peste 1.000 de ingineri care lucrează la soluţii pentru mobilitatea viitorului”, a declarat Tobias Matter, directorul Centrului de Inginerie Bosch.

Grupul Bosch este prezent în România de 28 de ani şi are peste 8.000 de angajaţi în cinci entităţi care acoperă de la zona de cercetare-dezvoltare, inginerie, producţie şi retail.  În 2020, Bosch a înregistrat vânzări de 448 mil. euro pe piaţa din România. Vânzările totale nete, incluzând vânzările com­paniilor neconsolidate şi livrările interne către companiile afiliate, au atins 1,4 mld. euro.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW