20.7 C
Cluj-Napoca
miercuri, iulie 24, 2024
Google search engine
AcasăLOCURI DE MUNCĂFrancezii de la Inetum angajează 300 de specialişti IT

Francezii de la Inetum angajează 300 de specialişti IT

Inetum România, parte a grupului francez cu acelaşi nume, cu afaceri de peste 20 de mil. euro în 2020 şi peste 330 de angajaţi pe plan local, are în plan extinderea echipei şi caută să recruteze 300 de specialişti în România, potrivit unui comunicat transmis de reprezentanţii companiei.

”În România obiectivul pentru 2022 este ca 300 de profesionişti să se alăture echipei Inetum. Echipa locală caută talente din sfera de IT şi data, în principal roluri precum Business Analyst, Data Scientist, Project Manager, Scrum Master, Software Developer (Java, .Net, BPM), specialişti DevOps şi Cloud. Aceştia vor fi implicaţi în iniţiative de business pe plan local şi internaţional”, a spus Nicolas Boitout, Director General al Inetum România.

La nivel de grup, Inetum are un plan ambiţios de recrutare ce vizează atragerea a 7.000 de angajaţi noi, la nivel global. În prezent, grupul Inetum are o echipă de 27.000 de angajaţi în 26 de ţări.

”Ne aflăm în plin proces de expansiune în evoluţia noastră. Strategia pentru 2022 se concentrează pe creşterea echipei. Recrutăm facând o evaluare a atitudinii, nu doar a abilităţilor. Apreciem disponibilitatea de a învăţa şi de a se integra în companie. Avem o echipă dedicată managementului carierei fiecărui angajat”, a adăugat Bruno Da Sola, Head of Global Human Resources la Inetum.

Pentru a-şi atinge obiectivele de recrutare, grupul a dezvoltat o abordare specifică pentru toată echipa, punând accent pe experienţa angajaţilor, din faza de recrutare şi continuând până la integrare.

”Credem că o bună integrare reduce fluctuaţia personalului în primii doi ani. Provocarea este să aducem o experienţă de calitate angajaţilor datorită proximităţii, o parte integrantă a culturii Inetum. Suntem capabili să oferim proiecte interesante în toate sectoarele de afaceri, precum şi oportunităţi de training, consolidare a competenţelor şi certificare”, a mai spus Bruno Da Sola.

Acesta a adăugat că 10.000 de angajaţi au beneficiat de cursuri sau sesiuni de certificare în 2021, iar numărul acestora va creşte în 2022, în urma implementării unei politici consolidate de monitorizare a carierei. Grupul Inetum a încheiat anul 2021 cu venituri de 2,2 miliarde de euro.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments