-0.3 C
Cluj-Napoca
marți, martie 5, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALAplicaţia mobilă de combatere a risipei alimentare Bonapp.eco se extinde în Cluj-Napoca

Aplicaţia mobilă de combatere a risipei alimentare Bonapp.eco se extinde în Cluj-Napoca

Bonapp.eco, o aplicaţie mobilă de combatere a risipei prin conectarea consumatorilor cu retaileri care vând produse alimentare şi de înfrumuseţare care se apropie de data de expirare, se extinde în Cluj şi vrea să intre anul acesta şi pe piaţa in Timişoara, Iaşi, Braşov şi Oradea. Prin intermediul aplicaţiei mobile, utilizatorii pot cumpăra produse care se apropie de data de expirare, la preţuri mai mici cu 40%-80%.

Startup-ul românesc a afiliat peste 150 de parteneri comerciali în Bucureşti şi 30 de parteneri în Cluj-Napoca, inclusiv magazine alimentare, restaurante, brutării şi cafenele. Printre primii parteneri ai reţelei bonapp.eco din Cluj-Napoca se numără Glovo, Noodle Pack, Donuterie, Cora, Penny România, Starbucks, Narcoffee Roasters, Shanghai, Lemnul Verde precum şi companii independente.

Aplicaţia este disponibilă pe iOS şi Android şi permite utilizatorilor să cumpere produse, rapid şi simplu, prin plata online cu cardul, direct în platforma mobilă. Până acum, peste 30.000 de utilizatori au descărcat aplicaţia companiei. Startup-ul bonapp.eco a vândut 4.000 de pachete în primele cinci luni de la lansarea în Bucureşti.

”Cu o populaţie de peste 300.000 de locuitori, Cluj-Napoca a fost mereu în planurile noastre de extindere. Pe lângă datele demografice favorabile, Cluj-Napoca oferă şi o potrivire culturală promiţătoare pentru bonapp.eco. Oraşul se bucură de un important centru de afaceri şi un ecosistem de startup-uri în plină creştere, cu oameni tineri şi educaţi, care împărtăşesc valorile noastre în privinţa ecologiei. Datorită acestui mediu ideal şi cu sprijinul echipei recrutate recent, credem că ne vom atinge obiectivul de a afilia 400 de parteneri şi vânzări de 10.000 de pachete până la sfârşitul anului”, a spus Grégoire Vigroux, co-fondatorul bonapp.eco.

Startup-ul românesc bonapp.eco a fost lansat în noiembrie 2021. La doar două luni mai târziu, startup-ul a atras o investiţie de 800.000 euro pentru a se extinde în cele mai importante oraşe din România. Compania angajează în prezent echipe de vânzări, precum şi manageri locali în Timişoara, Iaşi, Braşov şi Oradea.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments