web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Sibienii de la Atu Tech au făcut afaceri de 13 mil. euro cu un magazin online de sisteme de securitate

Sibienii de la Atu Tech au făcut afaceri de 13 mil. euro cu un magazin online de sisteme de securitate

Retailerul online Atu Tech a încheiat anul 2021 cu afaceri de circa 64 mil. lei (13 mil. euro), în creştere cu aproximativ 10% comparativ cu anul precedent, când compania raporta o creştere de peste 34%, la circa 57,8 mil. lei (11,6 mil. euro), potrivit Ziarului Financiar.

”Încep să devină standard în preferinţele românilor camerele de supraveghere care includ microfon şi camerele de supraveghere care oferă imagini color pe timpul nopţii, la rezoluţii tot mai mari. O altă tendinţă importantă este dată de sistemele de supraveghere smart care pot  face diferenţa dintre oameni, animale, autoturisme şi pot să facă detecţie inteligentă la mişcare, crescând astfel nivelul de acurateţe al alarmelor trimise şi îmbunătăţind semnificativ sistemele de securitate”, a spus Sorin Felea, director Atu Tech, citat de ZF.

Potrivit reprezentanţilor Atu Tech, construcţiile noi au susţinut creşterea pieţei locale de sisteme de securitate. Totodată, revenirea românilor în ţară pe timpul pandemiei a coincis cu investiţii mai mari din partea acestora în zona de securitate, din dorinţa de a spori nivelul de siguranţă şi confort.

În continuare, reprezentanţii Atu Tech estimează şi pentru acest an o creştere a pieţei de profil, într-un avans mai temperat faţă de anul trecut, de aproximativ 10%, în contextul unui an 2022 mai dificil din punct de vedere politic şi economic.

Compania, înfiinţată în 2011, are sediul în Sibiu şi comercializează peste 4.000 produse, din categorii precum sisteme de supraveghere video, sisteme de alarmă, control acces, automatizări porţi, interfoane şi videointerfoane, sisteme anti-incendiu şi de sonorizare, instalaţii electrice, reţele şi telefonie etc. Atu Tech dispune de o reţea de peste 1.000 de instalatori parteneri, prin care poate oferi astfel de servicii la nivel naţional.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW