web analytics
Sunteți aici
Home > ANUNȚURI > Retailerul de bricolaj Brick instalează panouri fotovoltaice pe magazinele din reţeaua proprie

Retailerul de bricolaj Brick instalează panouri fotovoltaice pe magazinele din reţeaua proprie

Brick România, retailer de bricolaj, home improvement şi proiecte DYI, pregateşte un proiect de implementare a panourilor fotovoltaice pe toate unităţile sale de lucru, strategie prin care compania urmăreşte să-şi crească gradul de independenţă energetică şi să contribuie la diminuarea poluării.

”Contextul plin de provocări pe care îl traversăm poate deveni o oportunitate de accelerare a implementării energiei verzi, iar în acest sens compania noastră şi-a asumat investiţii pentru următorii ani, astfel încât să obţinem independenţă energetică şi un control eficient asupra costurilor asociate”, spune Oana Nechita, Director Executiv Brick România.

Potrivit acesteia, Brick Constanţa va fi primul magazin din reţeaua naţională a retailerului care va beneficia de o investiţie de 60.000 de euro pentru implementarea sistemului de panouri fotovoltaice. Ulterior, fiecare magazin Brick din Mangalia, Ovidiu, Giurgiu şi Satu Mare va avea instalate panouri fotovoltaice, iar magazinele pe care compania urmează să le deschidă în anii viitori în Oradea, Ploieşti, Bucureşti au deja inclusă în proiect implementarea energiei verzi.

În primă fază, instalarea unui astfel de sistem verde este estimată să acopere aproximativ 40% din necesarul de energie, urmând ca în a doua fază a proiectului acest procent de producţie a energiei verzi să fie dublat.

Brick România, primul brand românesc de magazine de bricolaj, home improvement şi proiecte DYI, înfiinţat în 2002, se află în proces de extindere a reţelei sale naţionale de magazine. În prezent, compania operează unităţile Brick Constanţa, primul magazin al companiei, inaugurat încă din 2002, Brick Mangalia deschis în 2017, Brick Giurgiu deschis în 2019, centrul regional Ovidiu inaugurat în vara anului 2021 şi Brick Satu Mare deschis în martie 2022.

În martie 2023, retailerul plănuieşte inaugurarea unui magazin în Oradea, cu o suprafaţă de 10.000 mp în interior şi peste 200 de locuri de parcare. Alte oraşe vizate pentru noi deschideri în viitor sunt Braşov, Ploieşti, Bucureşti, Cluj sau Iaşi.

Articole similare

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW