web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Retailerului Coralia Com din Sighişoara a ajuns la afaceri de 13 mil. euro

Retailerului Coralia Com din Sighişoara a ajuns la afaceri de 13 mil. euro

Compania Coralia Com din Sighişoara, judeţul Mureş, controlată de antreprenorii Ovidiu Moldovan şi Dan Perţe, a raportat pentru 2021 o cifră de afaceri de peste 64,1 mil. lei (13 mil. euro), în creştere cu aproape 15% faţa de anul anterior, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor. Compania a încheiat anul 2021 cu un profit net de 2,3 mil. lei (478.000 de euro), mai mult cu 9,6% faţă de anul precedent, când retailerul din Sighişoara a avut un câştig net de cira 2,1 mil. lei (445.000 euro), conform datelor publice. Coralia Com a ajuns anul trecut la un număr mediu de 165 de angajaţi.

Reţeaua Coralia Market deţine 10 magazine de proximitate situate în principalele cartiere ale municipiului Sighişoara, în localităţile Albeşti şi Daneş, dar şi o platformă online pentru vânzări. În afară de reţeaua de retail, Coralia activează şi în zona  de distribuţie, asigurând aprovizionarea diverselor magazine din localităţile din judeţul Mureş, şi parţial din judeţele învecinatate.

Compania colaborează cu 26 de furnizori, printre care Perla Harghitei, Coca-Cola, Roshen, Chio, Stella Pack, Ciumbrud, Râureni sau Derpan. Coralia dispune de un parc auto de 40 de autourisme, autoutilitare, camioane şi tiruri cu care acoperă toate canalele de distribuţie: retail, HoReCa şi en gros. Coralia are două depozite situate în Târgu Mureş şi în Sighişoara, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei.

Articole similare

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW