web analytics
Sunteți aici
Home > LOCURI DE MUNCĂ > Constructorul Florea Grup din Alba angajează 50 de oameni

Constructorul Florea Grup din Alba angajează 50 de oameni

Producătorul de materiale de construcţii Florea Grup din Alba, controlat de fraţii Marcel şi David Florea, are disponibile în prezent 50 de locuri de muncă pentru muncitori necalificaţi la spargerea şi tăierea materialelor de construcţii, potrivit site-ului Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba. Compania Florea Grup a avut în 2020 un număr mediu de 409 angajaţi, conform datelor publice.

Compania Florea Grup a realizat în 2020 o cifră de afaceri de 136,9 mil. lei şi un profit net de 23,9 mil. lei, conform informaţiilor de pe site-ul Ministerului Finanţelor. Compania face parte dintr-un grup care cuprinde mai multe activităţi pe lângă construcţii, precum turism, transporturi şi distribuţie de carburanţi. Cifră de afaceri cumulată la nivel de grup este de peste 200 de milioane de lei.

În toamna anului 2021, Florea Grup din Alba a început construcţia la cea de-a patra fabrică de prefabricate din beton Petra Pavaje, care se va afla în judeţul Neamţ, la Roman. Investiţia totală depăşeşte 10 milioane de euro, iar inaugurarea fabricii este programată pentru prima jumătate a anului 2022.

Împreună cu primele trei fabrici similare, inaugurate la Alba Iulia, Ploieşti şi Arad în 2017, 2020 şi 2021, Petra Pavaje reprezintă o investiţie de peste 40 de milioane de euro. Funcţionând la capacitate maximă, fabrica de la Roman va putea produce 6.000 mp/ zi şi va asigura 80 de locuri de muncă. Platforma industrială Florea Grup Roman va avea o suprafaţă totală de 80.000 de metri pătraţi.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW