web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Primăvara se numără mall-urile la Cluj: Sud-africanii de la MAS Real Estate vor să dezvolte un proiect mixt, cu spații de birouri, apartamente și un centru comercial de 73.000 mp

Primăvara se numără mall-urile la Cluj: Sud-africanii de la MAS Real Estate vor să dezvolte un proiect mixt, cu spații de birouri, apartamente și un centru comercial de 73.000 mp

Sud-africanii de la MAS Real Estate au în plan dezvoltarea unui proiect pe platforma industrială a fabricii SANEX (Cesarom). Proiectul mixt va inlude spații de birouri, apartamente și un mall de 73.000 mp.

Componenta rezidențială va avea aproximativ 1.460 de apartamente conectate direct la zonele de parcare și depozitare prin holuri de clădire în subsoluri, beneficiind în același timp de acces la componentele de birou și retail ale proiectului printr-un masterplan integrat.

Compania sud-africană a planificat pe acel teren și dezvoltarea unui mall cu o suprafață de aproximativ 73.300 mp și circa 49.200 mp de birouri, cu flexibilitate de realocare a suprafețelor construite între componentele proiectului, în funcție de cerere, conform economedia.ro.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW