34.7 C
Cluj-Napoca
duminică, iulie 14, 2024
Google search engine
AcasăANTREPRENORI DE SUCCESFamilia Scurtu din Bistriţa-Năsăud a ajuns la afaceri de peste 200 mil....

Familia Scurtu din Bistriţa-Năsăud a ajuns la afaceri de peste 200 mil. lei cu firma de construcţii Dimex-2000 Company

Compania de construcţii Dimex-2000 Company, controlată de antreprenorii Ioan şi Neluţa Lucreţia Scurtu din localitatea Rebrişoara, judeţul Bistriţa-Năsăud, a raportat pentru 2021 o cifră de afaceri de 205,3 mil. lei (41,7 mil. euro), în creştere cu 10% faţă de anul anterior, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor Publice. Compania a realizat anul trecut un profit net de 9,2 mil. lei (1,9 mil. euro), mai mult cu 8% faţă de anul precedent, cu un număr mediu de 209 angajaţi, conform datelor publice. 

Dimex se ocupă de construcţia şi întreţinerea drumurilor şi a podurilor, construcţii civile, industriale, reţele de apă şi canalizare, consolidări şi ziduri de sprijin, staţii de tratare şi epurare. Compania furnizează betoane industriale şi rutiere, mixturi asfaltice şi închiriează utilaje de construcţii. Printre contractele câştigate în ultimii ani de Dimex se află proiectarea şi execuţia lucrărilor de modernizare a drumurilor judeţene DJ151B şi DJ142, Ungheni (DN15) – Mica – Târnăveni (DN14A), judeţul Mureş, o investiţie de aproximativ 106 mil. lei (22,4 mil. euro), realizată în asociere cu OPR Astfalt, Oblas Publicas Y Regadios şi Explan.

Un alt contract câştigat este reabilitarea sistemului rutier din Hunedoara, o investiţie de aproximativ 60 de milioane de euro. Dimex a mai câştigat în asociere cu compania Explan din Cluj-Napoca un contract de peste 68 mil. lei (14,6 mil. euro), pentru reabilitarea a 27 km de drum în Ţara Lăpuşului, judeţul Maramureş. La începutul anului 2020, Dimex-2000 Company în asociere cu Conrep din Vişeu de Sus, Maramureş, au câştigat un contract de peste 64 mil. lei (aproximativ 13 mil. euro), pentru modernizarea drumului judeţean DJ 187, Valea Ruscovei, din judeţul Maramureş, cu o lungime de 20 km. Dimex-2000 Company a fost înfiinţată în anul 2000 în localitatea Răbrişoara din judeţul Bistriţa-Năsăud, cu principal domeniu de activitate lucrări de construcţii a drumurilor şi autostrăzilor. Compania este controlată de antreprenorii Ioan şi Neluţa Lucreţia Scurtu.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments