22.6 C
Cluj-Napoca
sâmbătă, aprilie 13, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALBittnet a semnat contractul de preluare integrală a furnizorului de echipamente şi...

Bittnet a semnat contractul de preluare integrală a furnizorului de echipamente şi soluţii IT&C TopTech din Deva, tranzacţie de 12,5 mil. lei

Bittnet (simbol bursier BNET), un grup de companii IT listate pe Piaţa Principală a Bursei de Valori Bucureşti, a anunţat finalizarea negocierilor privind preluarea integrală a TopTech, companie locală specializată în echipamente şi soluţii IT&C. Tranzacţia este supusă aprobării de către Consiliul Concurenţei.

”Suntem bucuroşi să anunţăm semnarea tranzacţiei cu TopTech, una dintre cele trei companii despre care spuneam că suntem în faze avansate de negociere la momentul publicării raportului preliminar pentru 2021. Domeniul de activitate al TopTech este similar cu cel al Dendrio, iar prin unirea portofoliilor de soluţii şi servicii ale celor două entităţi avem oportunitatea de a satisface mai bine nevoile clienţilor. Le urăm bun-venit noilor colegi şi suntem încrezători că prin această investiţie vom continua să extindem atât numărul de clienţi deserviţi de grupul nostru, serviciile oferite acestora, precum şi să creştem veniturile. Deşi ne aflăm într-un context geopolitic dificil şi caracterizat de impredictibilitate, rămânem dedicaţi planurilor anunţate către investitori şi acţionari cu privire la investiţiile şi extinderea către pieţele din Europa Centrală şi de Est”, spune Mihai Logofătu, CEO Bittnet Group.

TopTech este o companie românească de IT&C fondată în anul 1992 în Deva. În prezent, TopTech utilizează tehnologii avansate având încheiate parteneriate puternice cu cei mai importanţi producători din domeniu, precum Dell sau HP. Compania are peste 80 de angajaţi şi colaboratori şi activează în birourile deschise în Deva, Sibiu, Timişoara, Cluj-Napoca, Alba-Iulia şi Mediaş. Astfel, în urma acestei tranzacţii, grupul îşi extinde acoperirea geografică naţională.

Valoarea tranzacţiei anunţate este estimată la 12,5 milioane de lei şi va fi supusă ajustărilor obişnuite pentru acest tip de tranzacţii. Suma va fi plătită parţial în numerar (7,5 milioane de lei direct de către Dendrio), în timp ce restul de 5 milioane de lei vor reprezenta acţiuni BNET.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments