web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Antreprenorul Adrian Bădescu deschide anul viitor un spital în Timişoara

Antreprenorul Adrian Bădescu deschide anul viitor un spital în Timişoara

Antreprenorul Adrian Bă­des­cu, proprietarul clinicilor Medici’s din Timişoara, estimează ca în prima jumătate a anului 2023 să fie trataţi primii pacienţi în spitalul pe care îl construieşte în centrul Timişoarei, o investiţie de 5-7 mil. euro.

”Investiţia este şi o provocare, dar şi maturitatea pieţei a determi­nat-o. Dezvoltarea şi gestionarea unui spital sunt destul de periculoase ca pro­iect antreprenorial. În acelaşi timp, cred că avem un număr sufi­cient de mare de clienţi şi piaţa în mo­mentul de faţă e suficient de ma­tură ca să necesite dezvoltarea unui spital nou. Ţinta este şi regională“, a spus antrepre­no­rul Adrian Bădescu.

Termenul de recuperare a in­ves­tiţiei aşteptat de fondatorul com­paniei este de până la 10 ani. Adrian Bădescu a mai menţionat că efectele pandemiei se vor vedea în continuare în rândul pacienţilor, mai ales al celor care au amânat vizitele la medic din cauza crizei sanitare. Acesta spune că ţinta de afaceri pentru 2022 este de 5 mil. euro, prag pe care antreprenorul crede că o să îl depăşească organic, fără achiziţii.

Articole similare

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW