web analytics
Sunteți aici
Home > ANTREPRENORI DE SUCCES > Vasile Mureşan, la un pas de 1 mld. lei cu distribuitorul de ţigări Punctual Comimpex din Cluj-Napoca

Vasile Mureşan, la un pas de 1 mld. lei cu distribuitorul de ţigări Punctual Comimpex din Cluj-Napoca

Punctual Comimpex din Cluj-Na­poca, o afacere activă în do­meniul distribuţiei de ţigări, deţinută de antreprenorul Vasile Mureşan, şi-a bugetat pentru acest an o cifră de afaceri de 950 mil. lei (peste 192 mil. euro), în creştere cu 11,6% faţă de anul trecut, conform Ziarului Financiar. Punctual Comimpex a finalizat 2021 cu afaceri totale de 850,8 mil. lei (173 mil. euro), în creştere cu 17,4% faţă de anul anterior. Distri­buitorul clujean se numără printre cele mai mari 100 de companii con­trolate de antreprenori români. 

”Estimările pentru cifra de afaceri din acest an se bazează în principal pe creşterea preţurilor maximale la ţigări. În 2021 am investit peste 2 mil. lei în înnoirea flotei auto şi în pro­grame IT şi vrem să alocăm aceeaşi sumă pentru investiţii şi în acest an”, a declarat Vasile Mureşan, admi­nistratorul companiei Punctual Comimpex, citat de ZF.

Sediul companiei se află în Cluj-Napoca, iar punctele de lucru sunt în judeţele Mureş, Bistriţa-Năsăud, Satu-Mare, Sălaj, Bihor, Alba şi Maramureş. Furnizorii sunt compa­niile producătoare şi importatoare de ţigarete din România (BAT, JTI, Philip Morris, Imperial Tobacco, HTS Hongta, KTI), iar clienţii provin în principal din mediul rural, din zona ariei proprii de distribuţie. În 2018 a fost înfiinţată o divizie de distribuţie de băuturi în cadrul companiei Punctual Comimpex, prin preluarea unei alte firme din cadrul grupului, care îşi desfăşoară activitatea pe raza judeţului Cluj. Punctual Comimpex a ajuns în prezent la 124 de angajaţi, cifră care se va menţine pe parcursul acestui an, conform companiei.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW