web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Dan Pavel a ajuns la afaceri de 25 mil. euro cu retailerul de încălţăminte Benvenuti

Dan Pavel a ajuns la afaceri de 25 mil. euro cu retailerul de încălţăminte Benvenuti

Retailerul de încălţăminte Benvenuti, controlat de an­treprenorul local Dan Pavel, a raportat pentru 2021 o ci­fră de afaceri de aproape 123,4 mil. lei (25 mil. euro), în creş­tere cu 26% faţă de anul anterior, potrivit Ziarului Financiar. Compania a deschis la finalul anu­lui trecut un nou magazin Enzo Bertini, în Sun Plaza Bucureşti, ajungând astfel la o reţea de 46 de magazine sub brandul Benvenuti şi 6 magazine multibrand, Enzo Bertini.

”Anul 2020 a fost un an de coşmar pentru retail. 2021 a fost ceva mai bun faţă de 2020, dar sub 2019, având loc sal­turi şi scăderi ale vânzărilor, în funcţie de «valurile» pandemiei. De asemenea, s-a văzut o scădere notabilă a vân­zărilor la final de octombrie, început de noiembrie, când s-a instituit măsura accesului în centre comerciale doar cu certificat Covid. Pentru 2022, sperăm să vedem, pe fiecare magazin, o revenire a vânzărilor la nivel apro­piat de cel anterior pandemiei”, a declarat Adrian Câzu, development & retail manager la Benvenuti, citat de ZF.

Compania a investit anul trecut peste 100.000 de euro în noul magazin Enzo Bertini, deschis în luna noiembrie 2021 în mall-ul Sun Plaza Bucureşti. Pentru 2022, Benvenuti are prevăzute renovări generale pentru 3 magazine, precum şi deschideri de magazine noi, proiecte pentru care s-a alocat un buget de aproximativ 500.000 de euro. Compania a ajuns în prezent la 360 de angajaţi şi intenţionează să mai recruteze încă aproximativ 20 de oameni până la finalul acestui an.

Articole similare

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW