web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Furnizorul de servicii IT şi marketing digital Zitec şi-a crescut veniturile cu 68% în 2021, până la 17,9 mil. euro

Furnizorul de servicii IT şi marketing digital Zitec şi-a crescut veniturile cu 68% în 2021, până la 17,9 mil. euro

Zitec, furnizor de servicii de IT şi marketing digital, specializat în dezvoltarea de soluţii şi servicii de transformare digitală, a înregistrat afaceri de 17,9 milioane de euro în 2021, în creştere cu 68% comparativ cu anul precedent, arată un comunicat transmis de reprezentanţii companiei.

”Creşterea pe care am înregistrat-o anul trecut s-a reflectat şi în extinderea portofoliului de clienţi, a industriilor din care provin aceştia, şi implicit a echipei Zitec, care a cunoscut cea mai mare creştere din ultimii ani. Am lucrat la dezvoltarea fiecărei linii de business, astfel că în prezent oferim un portofoliu complet de soluţii de transformare digitală, de la dezvoltarea de produse software personalizate şi servicii de online marketing pentru companii, la soluţii de digitalizare a administraţiei publice locale, până la proiecte dezvoltate cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generaţie, precum blockchain, AI sau machine learning”, a spus Alexandru Lăpuşan, CEO şi co-fondator al Zitec.

În 2021, Zitec a înregistrat creşteri pe segmente de business precum Product Development, soluţii Google & Microsoft Cloud, Digital Marketing, Mobile sau eCommerce. Creşterea a fost susţinută şi de extinderea portofoliului de clienţi cu peste 50 de clienţi noi din diverse industrii, renumiţi la nivel naţional şi internaţional printre care: Pfarma.ro, Brico Dépôt, Karcher România, Finqware, Fashion Days, Decathlon Cehia, Freshful, Flip.ro sau eMAG marketplace. 

Anul trecut serviciile de mobile development şi blockchain au generat venituri de 1,6 milioane de euro, în urma preluării integrale a Under Development Office, una dintre cele mai populare firme de blockchain development din Europa, de la sfârşitul anului 2020 şi asimilarea echipei şi portofoliului acesteia.

Articole similare

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW