web analytics
Sunteți aici
Home > LOCURI DE MUNCĂ > Producătorul german de cablaje pentru industria auto şi de sisteme electrice Kromberg & Schubert angajează 100 de oameni la fabrica de cablaje de la Nădab, judeţul Arad

Producătorul german de cablaje pentru industria auto şi de sisteme electrice Kromberg & Schubert angajează 100 de oameni la fabrica de cablaje de la Nădab, judeţul Arad

Producătorul german de cablaje pentru industria auto şi de sisteme electrice Kromberg & Schubert angajează în prezent 100 de oameni pentru fa­brica din localitatea Nădab, situată la aproximativ 40 de kilometri de municipiul Arad, potrivit informaţiilor de pe site-ul AJOFM (Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Arad. Joburile dispo­nibile sunt pentru muncitori necalificaţi la asamblarea şi montarea pieselor.

Kromberg & Schubert este unul dintre marii pro­du­cători de com­po­nente auto prezenţi în România. Com­pania Kromberg & Schubert România NA, cu sediul în Nădab, a avut în 2020 o cifră de afaceri de apro­ximativ 161 mil. lei (33,4 mil. euro) şi un număr mediu de 820 de angajaţi, potrivit site-ului Ministerului Finanţelor.

Germanii de la Kromberg & Schubert sunt prezenţi pe piaţa locală din anul 1999, când au inaugurat unitatea de producţie din Timişoara. În prezent, Continental a achiziţionat fabrica Kromberg & Schubert din Timişoara pentru a extinde capacitatea de producţie a Contitech, care produce instalaţii pentru sistemele de aer condiţionat de pe automobile, dar şi curele de transmisie. De la intrarea pe piaţa locală, Kromberg & Schubert a mai deschis o fabrică la Mediaş, un centru de design la Sibiu, dar şi fabrica de cablaje de la Nădab, din judeţul Arad.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW