web analytics
Sunteți aici
Home > LOCURI DE MUNCĂ > Atos România are în plan să angajeze anul acesta 1.000 de IT-şti

Atos România are în plan să angajeze anul acesta 1.000 de IT-şti

Atos România, subsidiara locală a grupului francez cu acelaşi nume, unul dintre cei mai mari integratori IT&C din Europa, vrea să atragă peste 1.000 de specialişti IT pe plan local, atât tineri la început de carieră, cât şi seniori şi profesionişti cu experienţă în domenii diverse, precum R&D, Cybersecurity, Application Development, Big Data and Security, High performance computers, Data Center and Hosting, Systems Applications and Products sau Cloud Enterprise Solutions ori Digital Workplace, arată un comunicat transmis de reprezentanţii companiei.

Compania a înregistrat afaceri de peste 110 milioane de euro la finalul anului 2020 – ultimul an pentru care există date publice – în creştere cu aproximativ 16% faţă de anul precedent. La nivel naţional, Atos România deţine birouri în Bucureşti, Braşov, Iaşi şi Timişoara, şi înregistrează un număr de aproximativ 3.000 de angajaţi.

De asemenea, în contextul digital accelerat de pandemia de COVID-19, atât procesul de recrutare, cât şi activitatea angajaţilor Atos România se va desfăşura cu precădere în sistem remote. Astfel, compania vizează atragerea de specialişti IT din toate oraşele ţării, nu doar în cele în care este prezentă cu sedii de birouri.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW