web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Vox Property Group din Timişoara a demarat o investiţie de 10,5 mil. euro într-un proiect rezidenţial

Vox Property Group din Timişoara a demarat o investiţie de 10,5 mil. euro într-un proiect rezidenţial

Vox Property Group, unul din cei mai importanţi dezvoltatori imobi­liari din zona de vest a ţării, controlat de antreprenorul Virgil Tornoreanu, a închiriat 4.650 de metri pătraţi de birouri în proiectul Vox Technology Park, proiect finalizat în Timişoara în urma unei investiţii de 30 mil. euro.

Dezvoltatorul a semnat în 2021 pentru extinderea spaţiului ocupat de gigantul indian IT Tech Mahindra cu 1.400 de metri pătraţi de birouri şi de spaţiile închiriate de către compania de construcţii Porr Construct, pro­du­că­torul automotive Vitesco Techno­logies şi operatorul de teleco­mu­nicaţii Vodafone. Vox Property Group a obţinut şi o finanţare de 10,5 mil. euro de la CEC Bank, sumă care va fi utilizată pentru finalizarea proiectului rezidenţial de lux Vox Vertical Village, amplasat în imediata apropiere a celui de birouri.

”Ultimii doi ani au adus finalizarea a peste 10.000 de locuinţe în Timişoara şi localităţile limitrofe, însă mai puţin de 2% dintre acestea pot fi catalogate ca fiind premium şi de lux. Vox Vertical Village este cel mai relevant proiect programat spre livrare pe segmentul de lux în 2022 în oraş, iar finanţarea obţinută va fi utilizată pentru înde­plinirea obiectivelor companiei. Aproape 12.500 de apartamente şi case au fost vândute în Timiş în 2021, cu peste 50% comparativ cu anul anterior, iar pentru 2022 estimăm rezultate la fel de bune”, a declarat Cristian Gheran, Project Owner Vox Vertical Village.

Ansamblul rezidenţial Vox Vertical Village va reuni 120 de locuinţe într-o clădire cu zece etaje. Clădirea este programată spre finalizare la sfârşitul acestui an. Proiectul presupune şi dezvoltarea unei‚ păduri pe verticală, peste 1.000 de arbuşti şi diferite plante urmând a fi plantaţi atât în interiorul proiectului cât şi pe terasele locuinţelor.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW