web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Hilton va deschide la Braşov un hotel DoubleTree de 21 mil. euro

Hilton va deschide la Braşov un hotel DoubleTree de 21 mil. euro

Lanţul hotelier Hilton a confirmat astăzi deschiderea unui hotel sub brandul DoubleTree în Braşov, alături de extinderea semnificativă a portofoliului cu încă cinci unităţi în Italia, Franţa, Ungaria, Olanda şi Germania. Hotelul va fi deschis în urma unei investiţii de 21 de mil. de euro.

Proprietatea va opera în baza unui acord de gestiune dintre Hilton şi Crown Venus Residence Estate, anunţă oficialii grupului. Programat în prezent să se deschisă în 2024, facilităţile sale vor include un bar pe acoperiş, un cazinou cu intrare separată, spaţii pentru reuniuni, precum şi un centru de fitness şi wellness.

DoubleTree, marca Hilton cu servicii complete, a înregistrat cea mai rapidă creştere în Europa, 37 de hoteluri fiind preconizate să se deschidă în regiune în următorii cinci ani. Hotelurile se alătură celor peste 120 de proprietăţi DoubleTree by Hilton care operează în prezent în Europa.

”Hilton a ajuns la 600 de hoteluri în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, 140 dintre acestea fiind sub denumirea DoubleTree by Hilton, iar aceste şase hoteluri sunt localizate strategic pentru a valorifica creşterea la nivelul preferinţelor clienţilor şi cerinţelor companiilor, marcând totodată intrarea Hilton în noi destinaţii”, spune Patrick Fitzgibbon, vicepreşedinte senior, dezvoltare, EMEA, Hilton.

De la intrarea sa în Europa în 2008, Hilton a continuat să îşi dezvolte brandul DoubleTree by Hilton pentru a răspunde cererilor de pe piaţa hotelurilor de lux şi anul trecut a deschis 10 hoteluri în oraşe precum Londra, Frankfurt şi Bruxelles. DoubleTree by Hilton este marca de lux Hilton cu cea mai rapidă creştere în Europa şi preconizează să inaugureze încă 24 de hoteluri în următorii doi ani, hoteluri care se vor alătura celor peste 120 de proprietăţi deja prezente în regiune.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW