web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Contract de 73,5 mil. euro pentru proiectarea și execuția sectorului Chețani – Câmpia Turzii (15 km) al Autostrăzii Transilvania (A3)

Contract de 73,5 mil. euro pentru proiectarea și execuția sectorului Chețani – Câmpia Turzii (15 km) al Autostrăzii Transilvania (A3)

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a desemnat câștigătorul pentru proiectarea și execuția sectorului Chețani – Câmpia Turzii (15 km) al Autostrăzii Transilvania (A3). Tronsonul de autostrada ar putea fi construit până la finele anului viitor. Valoarea contractului este de 363,7 mil. lei (73,5 mil. euro), fără TVA.

Ofertantul desemnat drept câștigător este asocierea Drum Asfalt, OPR Asfalt, Obras Publicas y Ragadios, Trameco, Drumuri Bihor. Prețul propus de acesta este de 363 de milioane de lei, fără taxa pe valoarea adăugată. Durata contractului este de trei luni pentru proiectare și de un an și jumătate pentru execuția lucrărilor. Garanția ofertată pentru tronson este de 10 ani.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW