web analytics
Sunteți aici
Home > LOCURI DE MUNCĂ > Producătorul de material rulant Astra Vagoane Călători angajează 100 de oameni

Producătorul de material rulant Astra Vagoane Călători angajează 100 de oameni

Compania Astra Vagoane Călători, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de material rulant, controlată de Valer Blidar, şi-a dublat anul trecut cifra de afaceri şi anul acesta vede cel puţin o menţinere la nivelul de anul trecut.

”Am crescut cu 200% la cifra de afaceri  iar anul acesta intrăm în linie cu livrarea de tramvaie pentru Capitală. Pentru anul acesta vedem cel puţin o menţinere în cifra de afaceri, aşteptăm un an bun. Vom livra şi vagoane de pază pentru Ministerul de Afa­ceri. Acum avem 450-480 de angajaţi care lucrează într-un singur schimb. Vom mai angaja probabil încă 100 de oameni anul acesta. Facem şi investiţii, cumpărăm roboţi industriali de sudură cu 800.000 de euro”, a spus Gheorghe Sîrbu, directorul general al fabricii Astra Vagoane Călători, citat de Ziarul Financiar.

Producătorul de material rulant din Arad se apropie de pragul de 400 mil. lei cifră de afaceri, după ce în 2020 înregistra afaceri de 192 mil. lei, potrivit mfinante.ro. Compania este deţinută de Valer Blidar, unul dintre puţinii antreprenori care deţin fabrici construite în perioada industrializării masive a României din anii ’70 – ’80. Pe lângă fabrica ce produce vagoane, omul de afaceri mai deţine şi firmele Astra Vest, Sirv Titu, fabrica de marmură Marmura Bucureşti şi compania Tristar Bucureşti.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW