web analytics
Sunteți aici
Home > LOCURI DE MUNCĂ > Producătorul de biciclete Eurosport DHS angajează 50 de oameni la fabrica din Deva

Producătorul de biciclete Eurosport DHS angajează 50 de oameni la fabrica din Deva

Producătorul de biciclete Eurosport DHS din Deva, controlat de investitori chinezi şi germani, are disponibile în prezent 50 de locuri de muncă pentru muncitori necalificaţi la asamblarea/montarea pieselor pentru fabrica din Deva, potrivit site-ului Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Hunedoara. Compania avea în 2020 un număr mediu de 319 an­gajaţi, conform site-ului Ministerului Finanţelor.

Producătorul de biciclete realizează şi distribuie anual aproximativ 400.000 de biciclete, din care mai bine de jumătate iau drumul exportului, conform unor informaţii furnizate anterior de oficialii companiei. Restul de aproximativ 50% din producţie ajunge la peste 200 de parteneri locali, cum ar fi Auchan, Dedeman, Afisport sau eMAG, dar şi în magazinele proprii ale companiei.

Eurosport DHS a fost înfiinţată în anul 2004 cu obiect principal de activitate producţia de biciclete, fiind controlată de investitori chinezi şi de germanii de la Prophete GmbH, potrivit celor mai recente date. Aceştia din urmă sunt activi în producţia de biciclete din Germania, având o istorie de peste 100 de ani.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW