web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Producătorul de prefabricate ASA CONS din Turda mizează pe afaceri de 21-22 mil. euro pentru 2022

Producătorul de prefabricate ASA CONS din Turda mizează pe afaceri de 21-22 mil. euro pentru 2022

Producătorul de prefabricate ASA CONS din Turda estimează pentru anul în curs o cifră de afaceri de 21-22 mil. euro, după ce a încheiat anul 2021 cu afaceri totale de aproape 24 mil. euro, potrivit Ziarului Financiar.

”Am închis anul 2021 cu o cifră de afaceri de aproape 24 milioane de euro, cu mult peste bugetele fixate. Această depăşire semnificativă a bugetului fixat pentru anul 2021 vine din două componente, pe de o parte creşterea puternică a preţului la materiile prime, în special oţel-betonul care are o pondere foarte mare în preţul nostru de vânzăre, iar pe de altă parte numărul mare de proiecte din anul trecut, care au generat al doilea cel mai mare volum realizat de fabrica noastră, foarte aproape de recordul absolut din 2019 şi puţin peste cel realizat în 2018”, a declarat Bogdan Bulgaria, managing director la ASA CONS pentru regiunea Europa de Est, citat de ZF.

Producătorul de prefabricate şi-a început activitatea pe piaţa locală în anul 1999, ca parte a grupului ungar ASA, iar în 2008 compania a fost achiziţionată de grupul Consolis, cu sediul în Franţa. În 2014, au fost finalizate operaţiunile de integrare a companiei soră ungare ASA Epitoipari KFT (companie aparţinând grupului Consolis) în cadrul ASA CONS România, a cărei activitate este coordonată, în prezent, în totalitate de către managementul local.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW