34.7 C
Cluj-Napoca
duminică, iulie 14, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALFurnizorul de servicii logistice în domeniul transportului Drauber investeşte 14 mil. euro...

Furnizorul de servicii logistice în domeniul transportului Drauber investeşte 14 mil. euro într-un depozit frigorific şi birouri administrative în parcul industrial Eurobusiness II din Oradea

Furnizorul de servicii logistice în domeniul transportului, Drauber, controlat de antreprenoarea Eva-Cristina Jurjac, va investi 14 mil. euro într-un depozit frigorific (depozitare produse alimentare la temperatureă controlată) în suprafaţă de 11.200 mp şi în birouri administrative în parcul industrial Eurobusiness II, administrat de Agenţia de Dezvoltare Locală Oradea (ADLO).

”Contractul privind investiţia s-a semnat în data de 11 ianuarie 2022, de către reprezentanţii societăţii ADLO şi reprezentanţii societăţii Drauber. Societăţii Drauber SRL i-a fost atribuită o parcelă de 21.540 mp pe baza depunerii unei scrisori de intenţie şi a parcurgerii procedurii de negociere directă, desfăşurată la finalul lunii octombrie 2021. Valoarea investiţiei asumate este de 14 milioane de euro, urmând a fi create 20 de locuri de muncă”, potrivit unui comunicat de presă al municipalităţii din Oradea, în subordinea căreia se află Agenţia de Dezvoltare Locală Oradea.

Compania Drauber activează din anul 2013 în domeniul „activităţi conexe transportului rutier de mărfuri“, fiind rezident din anul 2021 cu un proiect similar în parcul industrial Parcul Industrial Eurobusiness II. Începând cu anul 2022, investitorul  şi-a exprimat intenţia de a desfăşura în zona industrială a oraşului activităţile de de­po­zitare produse la temperaturi controlată, activităţi de cross-dock, picking şi distribuţie, specifice domeniului de activitate.

Dar şi oricăror altor activităţi conforme cu regulamentul de funcţionare al parcului industrial, potrivit reprezentanţilor ADLO. Compania Drauber SRL a realizat în 2020 o cifră de afaceri de 13,6 mil. lei (2,8 mil. euro), un profit net de 476.261 de lei (99.000 de euro), având un număr mediu de 5 angajaţi, conform informaţiilor disponibile pe site-ul Ministerului Finanţelor. Asociatul unic al companiei Drauber este Eva-Cristina Jurjac, absolventă a Budapest University of Technology and Economics, protrivit profilului acesteia de LinkedIn.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments