web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Medisprof Cancer Center construieşte al doilea spital de oncologie în Cluj-Napoca, investiţie de 12 mil. de euro

Medisprof Cancer Center construieşte al doilea spital de oncologie în Cluj-Napoca, investiţie de 12 mil. de euro

Medisprof Cancer Center, un business cu capital românesc, ce operează un spital în Cluj Napoca, unde oferă servicii de chimioterapie, construieşte al doilea spital la Cluj-Napoca, o investiţie de 12 milioane de euro şi va dezvolta un centru oncologic la Piatra Neamţ anul viitor.

”Pentru 2022 am programat începerea lucrărilor la noul spital din B-dul Muncii din Cluj. Noul spital pe o suprafaţă dublă faţă de cel existent, va asigura servicii complementare celor actuale prin chirurgie (4 săli modulare robotizate), medicină nucleară, imagistică şi radioterapie de top. Este vorba de o investitie de aproximativ 12 mil euro doar în spaţiile dedicate celor mai performante servicii existente”, a spus medicul Adrian Udrea, managerul şi co-fondatorul spitalului.

Acesta a pus în 2017 bazele Medisprof Cancer Center din Cluj-Napoca, spital privat destinat tratamentelor oncologice din zona de vest a ţării, alături de soţia lui, medicul Carolina Udrea. Centrul oferă servicii medicale în regim de spitalizare de zi, radioterapie cu aparatură şi tehnici contemporane (Accelerator Liniar Varian, tehnica IMRT), imagistică, analize de laborator, consiliere genetică, servicii de psihologie şi nutriţie personalizate.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW