9.7 C
Cluj-Napoca
luni, aprilie 22, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALVisual Fan Braşov, deţinătoarea brandului Allview, a lansat Skywell ET5, un model...

Visual Fan Braşov, deţinătoarea brandului Allview, a lansat Skywell ET5, un model de maşină full electric cu o autonomie de 400 km mixt. Prețul de comercializare pornește de la 40.000 de euro și este disponibil prin Programul Rabla

Visual Fan, companie listată la Bursa de Valori Bucureşti sub simbolul ALW şi deţinătoarea brandului Allview, a lansat astăzi primul model de maşină full electric – Skywell ET5, cu care îşi face debutul pe piaţa auto din România. Modelul lansat astăzi este Skywell ET5, un SUV full electric, cu o autonomie de 400 km mixt (WLTP) și 456 km City Drive, echipat cu sistemul automat de asistență la conducere – L2.5 și numeroase opțiuni premium.

Prețul de comercializare pornește de la 39.980 euro (prețul include TVA și este disponibil prin Programul Rabla) sau în leasing de la 499 euro/lună. În funcție de opțiunile de personalizare alese de către clienți, termenul de livrare este de minim 75 zile. Clienții își pot rezerva modelul dorit începând de azi, iar toate rezervările confirmate până la data de 31 decembrie se vor livra în luna martie 2022.

Demararea acestei noi linii de business se va realiza prin deschiderea unei companii ce va avea ca obiect de activitate principal distribuţia de maşini electrice – Visual EV SRL, al cărei capital este deţinut în proporţie de 95% de către Visual Fan. Diferenţa de 5% din capitalul companiei, este deţinută de către o persoană fizică din cadrul companiei, se arată într-un raport publicat joi la BVB.

Prin abordarea acestui nou proiect, Visual Fan preconizează o creştere a cifrei de afaceri la nivelul grupului cu 10% până la finalul anului 2022. Strategia pe termen lung vizează dezvoltarea portofoliului şi adiţia de noi modele, pentru a acoperi necesităţile pieţei de masă.

”Noua companie, Visual EV, distribuie pentru început modelul SUV Skywell ET5, cu o autonomie de 400 km mixt (WLTP), un spaţiu interior extrem de generos şi bine compartimentat, sistemul automat de asistenţă la conducere – L2.5, dar şi numeroase opţiuni şi elemente inovatoare incluse în varianta de bază ce aduc siguranţă, dar şi un plus de confort, menite să transforme condusul şi simpla deplasare cu maşina într-o călătorie în viitor”, se arată în raport.

Skywell ET5 este disponibilă în 2 variante – Premium şi Luxury, iar clienţii au la dispoziţie opţiuni de personalizare a culorii caroseriei (Midnight Blue, Metallic Grey, Pearl White) şi a designului interior (Fusion Design – Black Leather Seat, Grey interior sau Royal Design – Brown Leather Seat, Brown interior).

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments