web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Prima Development Group investeşte 40 mil. euro în construcţia unui ansamblu rezidenţial cu peste 800 de apartamente la Oradea

Prima Development Group investeşte 40 mil. euro în construcţia unui ansamblu rezidenţial cu peste 800 de apartamente la Oradea

Prima Development Group, unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari din România după numărul de unităţi rezidenţiale livrate anual, demarează lucrările la un nou ansamblu rezidenţial în Oradea, care continuă un proiect construit de companie pe parcursul ultimilor ani. Împreună, cele două ansambluri vor forma un complex rezidenţial cu peste 1.600 de apartamente.

Valoarea proiectului, care cuprinde peste 800 de apartamente grupate în şase imobile cu demisol, parter şi zece etaje, peste 600 locuri de parcare supraterane şi mai mult de 200 subterane, plus staţii de încărcare electrică, ajunge la 40 mil. euro, potrivit estimărilor făcute de reprezentanţii companiei.

”Direcţia sustenabilităţii, a reducerii amprentei de carbon este una dintre preocupările majore ale Prima Development Group. (…) Apartamentele pe care le construim înglobează tehnologii prietenoase cu mediul. Din acest motiv ne-am dorit să dotăm ansamblul cu staţii de încărcare electrică, pentru că vrem să contribuim activ la susţinerea infrastructurii de mobilitate electrică din ţara noastră”, spune Andrei Moanţă, CEO Prima Development Group.

Compania Prima Development şi-a început activitatea în 2005, în Oradea, acolo unde a livrat până acum peste 3.000 de apartamente în imobile cu o valoare totală cumulată de peste 180 de milioane de euro. Din 2017, dezvoltatorul este prezent şi pe piaţa din Bucureşti, acolo unde semnează până în prezent proiectele rezidenţiale Boemia Apartments şi Core Timpuri Noi.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW