20.7 C
Cluj-Napoca
sâmbătă, iulie 13, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALDezvoltatorul de software Oves Enterprise din Cluj estimează afaceri de 14 mil....

Dezvoltatorul de software Oves Enterprise din Cluj estimează afaceri de 14 mil. lei până la finalul anului, de 4 ori mai mari faţă de 2020

Oves Enterprise, companie din Cluj-Napoca specializată în dezvoltarea software, estimează că va încheia anul acesta cu o cifră de afaceri de 14 mil. lei, de patru ori mai mare comparativ cu 2020, în condiţiile în care cererea pentru produse şi servicii digitale a crescut exploziv la nivel global în contextul pandemiei, potrivit Ziarului Financiar. Compania a atras opt noi clienţi în 2021, în special din industriile automotive şi fintech, iar portofoliul a ajuns în total la 20 de clienţi, atât din România, cât şi din străinătate.

”Pandemia ne-a surprins în plin proces de dezvoltare accelerată a businessului, cu foarte multe oportunităţi de parteneriate pe cale să fie demarate. După o perioadă de circa 3 luni de «îngheţ», de recalibrare a planurilor de afaceri, piaţa globală a început să se mişte din nou, iar Oves Enterprise a profitat de creşterea exponenţială a cererii globale de produse digitale. Credem că eforturile depuse în anii anteriori, dar şi în acest an, precum şi investiţiile în creşterea echipei, concomitent cu nivelul ridicat de încredere din partea clienţilor existenţi ne-au permis să profităm de cererea globală uriaşă de servicii/produse digitale şi să accelerăm, astfel, businessul peste estimările iniţiale”, a declarat Mihai Filip, CEO şi fondator al Oves Enterprise, citat de ZF.

Compania a fost înfiinţată în 2015 ca agenţie de servicii digitale, în special, website building, digital marketing, design şi SEO, adresând, cu precădere, clienţi locali – businessuri de talie medie din Cluj-Napoca. În prezent, cea mai mare parte din businessul Oves Enterprise este generat de serviciile de team/staff augmentation, în condiţiile în care compania are o echipă de consultanţi specializaţi pe cele mai importante tehnologii enterprise – Java, .net, Python, Big Data şi Front End (Angular, React etc).

Anul acesta, cererea pentru proiecte digitale a fost mai mare decât în 2020, iar produsele şi serviciile solicitate de clienţi echipei Oves Enterprise au devenit mult mai complexe. Per total, compania a câştigat opt noi clienţi, în special din industriile automotive şi fintech, iar la finalul anului portofoliul său va număra în total 20 de clienţi, atât din România, cât şi din străinătate – Marea Britanie, SUA şi Germania.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments