web analytics
Sunteți aici
Home > ANUNȚURI > Profi a deschis 154 de noi magazine în primele unsprezece luni din 2021

Profi a deschis 154 de noi magazine în primele unsprezece luni din 2021

Lanţul de magazine Profi, deţinut de fondul de investiţii Mid Europa Partners, a deschis în primele 11 luni din acest an 154 de magazine noi, dintre care cele mai multe – circa jumătate – sunt pe formatul Loco, destinat zonei rurale, potrivit Ziarului Financiar.

Pariul pe satele şi comunele din România e mai vechi, fiind lansat în 2015, dar se observă o accelerare a expan­siu­nii în aceste zone în acest an, când există luni în care 70% din deschi­deri sunt sub brandul Loco. Spre exem­plu, în octom­brie, din 17 maga­zine noi, 12 sunt Loco. Compania anunţă lunar deschiderile şi for­ma­tele sub care sunt ope­rate aceste unităţi.

Profi are local patru for­mate – Super (ma­ga­zi­nele clasice, pe su­pra­faţă mai mare de până la 550 mp), City (pe supra­fa­ţă mai mică de 150-250 mp, dar desti­na­te zonei urba­ne), Loco (pentru me­diul rural) şi Go, acesta din urmă fiind cel mai re­cent lansat. Go este un ma­gazin de pro­xi­mitate mo­dern, desti­nat consu­ma­torului actual, grăbit şi în căutare de produse de consum rapid. Deşi în ultimele luni astfel de magazine sunt tot mai numeroase, Loco domină la nivel de 2021.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW