12.7 C
Cluj-Napoca
marți, aprilie 16, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALProducătorul de scaune ergonomice Antares România încheie anul cu afaceri de 7,6...

Producătorul de scaune ergonomice Antares România încheie anul cu afaceri de 7,6 mil. euro

Producătorul de scaune ergonomice pentru birou Antares România estimează pentru anul în curs afaceri de 37,7 mil. lei (7,6 mil. euro). Antares România a realizat în primele nouă luni din acest an o cifră de afaceri de 33,4 mil. lei (6,7 mil. euro), potrivit Ziarului Financiar. Compania a avut anul trecut afaceri de peste 53 mil. lei (11 mil. euro), conform datelor de pe site-ul Ministerului Finanţelor. Antares România produce scaune ergonomice şi de conferinţe în Cluj-Napoca, Bucureşti, iar începând cu toamna anului 2017 şi în Remetea, judeţul Harghita.

”În contextul actual, solicitările pentru «biroul de acasă» au cunoscut limite noi, nemaiîntâlnite. Prin intermediul parte­nerilor am vândut foarte multe scaune de birou  angajaţilor care îşi desfă­şoară lucrul de acasă. Reprezintă un avantaj că suntem producători, nu  doar simpli distribuitori, fiindcă în acest fel a fost facil să ne adaptăm si­tuaţiei din piaţă în timpul pandemiei”, au spus oficialii Antares Ro­mânia, citati de ZF.

Compania produce diverse modele de scaune pentru birou, scaune fixe pentru conferinţe, scaune ergonomice operaţionale, fotolii manageriale, scaune pentru spaţii publice, scaune pentru auditorium, săli de cinema şi teatru. Antares produce aproximativ 1.400 de scaune pe zi, din modelele cele mai simple şi 80-100 de fotolii directoriale. În ceea ce priveşte timpul de lucru, reprezentanţii companiei au spus că unele scaune din noua colecţie, pot necesita o zi întreagă de manoperă pentru un meşteşugar cu experienţă.

Antares România deţine magazine de prezentare în Cluj-Napoca şi Bucureşti, desfăşurând activităţi şi la export, în principal către firmele membre ale grupului Antares. Compania a finalizat în 2017 o investiţie de 1 mil. euro, susţinută din fonduri proprii, într-o fabrică de scaune la Remetea, judeţul Harghita, cu o suprafaţă totală de 2.500 mp. În afară de spaţiul de producţie, investiţia a inclus şi spaţii de depozitare şi birouri. Un alt proiect de investiţii al companiei a fost deschiderea în ultimul trimestru din 2018 a unui showroom de 300 mp în Bucureşti, o investiţie de 40.000 de euro.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments