23.7 C
Cluj-Napoca
luni, mai 29, 2023
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALAntreprenorul Vasile Mureşan din Cluj merge spre afaceri de 169 mil. euro...

Antreprenorul Vasile Mureşan din Cluj merge spre afaceri de 169 mil. euro cu distribuitorul de ţigări Punctual Comimpex

Punctual Comimpex din Cluj-Napoca, o afacere activă în domeniul distribuţiei de ţigări, deţinută de antreprenorul Vasile Mureşan, estimează că va încheia anul în curs cu afaceri totale de 835 mil. lei (aproximativ 169 mil. euro), în creştere cu 14% faţă de anul trecut, potrivit Ziarului Financiar.

Compania a raportat pentru 2020 o cifră de afaceri de 731,6 mil. lei (151,8 mil. euro), mai mult cu 14% faţă de anul anterior, iar în primul semestru din acest an Punctual Comimpex a realizat afaceri de 396,6 mil. lei (80,1 mil. euro). Distribuitorul clujean se numără printre cele mai mari 100 de companii controlate de antreprenori români.

Sediul companiei se află în Cluj-Napoca, iar punctele de lucru sunt în judeţele Mureş, Bistriţa-Năsăud, Satu-Mare, Sălaj, Bihor, Alba şi Maramureş. Furnizorii sunt companiile producătoare şi importatoare de ţigarete din România (BAT, JTI, Philip Morris, Imperial Tobacco, HTS Hongta, KTI), iar clienţii provin în principal din mediul rural, din zona ariei proprii de distribuţie. În 2018 a fost înfiinţată o divizie de distribuţie de băuturi în cadrul companiei Punctual Comimpex, prin preluarea unei alte firme din cadrul grupului, care îşi desfăşoară activitatea pe raza judeţului Cluj.

Compania a investit anul trecut peste 1,5 mil. lei în înnoirea flotei auto. Punctual Comimpex a ajuns în prezent la 124 de angajaţi. Compania a fost înfiinţată în anul 1993 la Cluj-Napoca şi este deţinută de omul de afaceri Vasile Mureşan.  

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments