web analytics
Sunteți aici
Home > LOCURI DE MUNCĂ > IKEA va angaja 250 de oameni pentru magazinul din Timişoara

IKEA va angaja 250 de oameni pentru magazinul din Timişoara

Retailerul suedez de mobilă şi accesorii pentru casă IKEA începe oficial construcţia magazinului de la Dumbrăviţa, lângă Timişoara, al treilea de pe piaţa locală.

”Am ales această zonă pentru potenţialul ei, dar şi pentru că astfel avem posibilitatea de a avea o prezenţă şi în vestul României. Vor lucra aici 250 de oameni pentru început, magazinul va avea o suprafaţă de 26.000 de metri pătraţi şi se va afla pe un teren de 85.000 de metri pătraţi. În plus, vom avea şi depozite de 4.000 de metri pătraţi”, a spus Nicoletta Muscinelli, market manager IKEA Timişoara.

Investiţia în noul magazin este de 60 de milioane de euro, iar construcţia acestuia va dura 12 luni, cu variaţii în funcţie de condiţiile din teren. Antreprenor general este, conform datelor din presa locală, firma Baumpartner Baumtechnic. Terenul pe care se construieşte magazinul IKEA de lângă Timişoara a fost cumpărat de la omul de afaceri Ion Ţiriac în 2019 şi are o suprafaţă de 8 hectare. Tranzacţia a fost estimată la 8 milioane de euro.

Grupul suedez are în prezent două magazine în România, unul dintre ele situat în zona Băneasa, de 26.000 de metri pătraţi – care va împlini 15 ani în 2022, iar celălalt aflat în zona Theodor Pallady, de 38.000 de metri pătraţi, deschis în 2019, după o investiţie de 90 de milioane de euro, fiind cel mai mare sub acest nume din sud-estul Europei.

Articole similare

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW