web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Producătorul de materiale de construcţii Megaprofil din Buziaş, judeţul Timiş, vrea afaceri de 44 mil. euro până la final de an, după un avans de 83% în primele nouă luni

Producătorul de materiale de construcţii Megaprofil din Buziaş, judeţul Timiş, vrea afaceri de 44 mil. euro până la final de an, după un avans de 83% în primele nouă luni

Producătorul de materiale de construcţii Megaprofil din Buziaş (judeţul Timiş), controlat de Joris Ide, parte a grupului Kingspan, una dintre cele mai mari companii de profil,  şi-a crescut afacerile cu 83%  în primele nouă luni din acest an şi tinţeşte până la final de an afaceri de 44 milioane de euro, potrivit Ziarului Financiar.

”Afacerile au crescut cu 83% în pri­mele nouă luni, până la 32 de mi­li­oa­ne de euro, iar până la final de an esti­măm că ajungem la 44 milioane de euro. Au crescut volumele livrate, dar şi preţurile. Sectorul de depozite pen­tru magazine online, fabricile lo­cale, dar şi reţelele de hipermarketuri care s-au dezvoltat au susţinut creşterea”, a de­cla­rat Adrian Porfir, ma­na­ger pe Europa de Sud-Est în ca­drul Joris Ide, citat de ZF.

Com­pa­nia pro­duce la Buziaş struc­turi pentru hale, ter­mo­izolaţii sau pa­nouri ter­mo­izolante şi avea 120 de salariaţi anul tre­cut. Încă de la finalul anu­lui trecut preţul ma­te­ria­lelor de bază a cres­cut, chiar peste ni­ve­lul scum­pirilor din 2008-2009, pe fondul ce­re­rii mari pen­tru mate­riale de construcţii. Anul acesta compa­nia a angajat încă 20 de persoane pentru centrul de distribuţie pe care îl dezvoltă la Buftea.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW