web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Dent Estet, parte a grupul MedLife, a preluat pachetul majoritar de 60% din acţiunile Oradent Oradea

Dent Estet, parte a grupul MedLife, a preluat pachetul majoritar de 60% din acţiunile Oradent Oradea

Dent Estet, cel mai mare jucător din piaţa stomatologică locală, parte din grupul MedLife, a preluat pachetul majoritar de 60% din acţiunile Oradent, o clinică dentară din Oradea, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul Bursei de la Bucureşti. Restul de 40% din acţiuni vor fi deţinute în continuare de medicul care a fondat clinica dentară – Cosmin Costea. Oradent a apărut pe piaţă în 2018, având o evoluţie spectaculoasă a afacerilor.

Astfel, în 2019, primul an complet de activitate, compania a ajuns la aproape 1 mil. lei, iar anul trecut businessul s-a triplat, ajungând până la 3 mil. lei.

”Oradea joacă un rol important în strategia de dezvoltare a grupului MedLife şi ne bucurăm că, prin achiziţionarea pachetului majoritar de acţiuni al clinicii Oradent by Dr. Costea, ne respectăm angajamentul de a extinde serviciile stomatologice de excelenţă în beneficiul românilor din toate regiunile ţării.”, a spus Mihai Marcu, preşedinte si CEO MedLife Group.

Este a treia achiziţie a grupului Dent Estet în numai un an, după clinicile Krondent (Braşov) şi Stomestet (Cluj-Napoca). Dent Estet ajunge astfel la un portofoliu de 14 clinici în şapte oraşe importante din ţară: Bucureşti, Timişoara, Sibiu, Braşov, Ploieşti, Cluj-Napoca şi Oradea. Divizia de stomatologie a adus 6,8% din businessul total al grupului MedLife în primele nouă luni din 2021, adică peste 70,4 mil. lei, potrivit raportului grupului la T3/2021. Faţă de T3/2020, divizia de stomatologie a crescut cu 68% în primele nouă luni din 2021.

Bazele Dent Estet au fost puse în anul 1999 de medicul stomatolog Oana Taban, fondatoarea şi acţionara companiei. În 2008 compania a intrat şi pe nişa clinicilor dentare pentru copii, iar în 2016 pachetul majoritar de 60% din acţiuni a fost preluat de MedLife.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW