20.7 C
Cluj-Napoca
sâmbătă, iulie 13, 2024
Google search engine
AcasăANUNȚURIBanca Transilvania: Facturile de utilităţi pot fi plătite prin aplicaţia BT Pay

Banca Transilvania: Facturile de utilităţi pot fi plătite prin aplicaţia BT Pay

BT Pay are o nouă funcţionalitate, destinată gestionării şi plăţii facturilor prin super-app banking şi payments. Peste 1 milion de facturi de utilităţi au fost achitate lunar, în 2021, prin alternativele de plată ale băncii, în timp ce, 1,7 milioane de persoane folosesc BT Pay pentru banking de zi cu zi, arată un comunicat de presă al băncii.

BT Pay, primul super-app de banking si payments din Romania, are o noua optiune, Plati facturi. Noua facilitate simplifica gestionarea facturilor: permite plata acestora atat prin conectarea la contul furnizorului, cat si prin scanarea facturilor. Clientii vor putea vedea in aplicatie inclusiv facturile scadente si istoricul platilor.

Prin Banca Transilvania s-au platit lunar in acest an peste 1 milion de facturi de utilitati – prin BT24, NeoBT, automate de plati, bancomate si serviciul Direct Debit. 

Prin BT Pay, facturile pot fi platite prin conectarea in aplicatia bancii a contului furnizorului de utilitati sau prin scanarea facturii. Facilitatea are trei tipuri de optiuni:  

  • Gratuit: pentru plata a pana la 4 facturi de utilitati/luna la furnizorii standard;
  • Facturi Plus: pentru plata a pana la 8 facturi de utilitati/luna. Abonamentul este de 5 lei/luna;
  • Facturi Nelimitate: pentru un numar nelimitat de plati de facturi, insemnand 15 lei/luna.


”Completam super-app-ul BT Pay cu o functionalitate esentiala, care raspunde unei nevoi de baza, plata facturilor de utilitati. Suntem convinsi ca se va numara in scurt timp printre optiunile preferate pentru plata facturilor. BT Pay este o experienta in sine, cu un intreg online: card digital in aplicatie, plati contactless la comercianti si online, transferuri P2P, retrageri de bani cardless de la bancomat, emitere de card de credit full online etc., iar de acum, si facturile. Totul intr-un singur loc. De la lansarea din 2018, BT Pay a format si schimbat comportamente, cum ar fi plata cumparaturilor, care a trecut tot mai mult de la cardul fizic la plata cu telefonul, precum si modul de a transfera bani,  folosind doar numarul de telefon”, declara Gabriela Nistor, Director General Adjunct Retail Banking, Banca Transilvania.

Optiunea Plati facturi va fi disponibila gradual, mai intai pe telefoane cu iOS, iar in a doua jumatate a lunii noiembrie, pe cele cu Android. BT Pay are acum peste 1,7 milioane de utilizatori, +80% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments