20.7 C
Cluj-Napoca
sâmbătă, iulie 13, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALBanca Transilvania acordă credite de nevoi personale verzi, cu dobândă fixă de...

Banca Transilvania acordă credite de nevoi personale verzi, cu dobândă fixă de 7,5%, pentru achiziţionarea de aparatură, electrocasnice, echipamente, trotinete, dar şi pentru o maşină nouă full electrică

Banca Transilvania are în derulare o promoţie privind acoradrea creditelor de nevoi personale verzi până la finalul anului, cu dobândă de 7,5% în cazul în care clientul optează pentru asigurare de viaţă şi şomaj şi 8% fără aceste beneficia, potrivit informaţiilor prezente pe site-ul băncii.

Creditul de nevoi personale verde al BT are în vedere achiziţionarea de aparatură, electrocasnice, echipamente, trotinete, chiar şi o maşină nouă full electrică, cu condiţia să fie ”eco-friendly”. Astfel, împrumutul are comision 0 la analiza dosarului de credit şi comision 0 la adminsitrarea creditului. Pentru rambursarea anticipată a creditelor cu dobândă fixă, comisionul este de 0,5% din suma rambursată, dacă rambursarea se face cu mai puţin de 12 luni înaintea scadenţei sau 1% din suma rambursată în caz contrar.

De asemenea, se percepe un comision pentru serviciile oferite la cerere de 50 lei pe serviciu, 87,6 lei taxa de înregistrare la Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară (RNPM), iar prima de asigurare se comisionează cu 2,8% din valoarea creditului, care se achită într-o singură tranşă la acordarea creditulu fie din surse propria, fie din credit.

Pentru un credit verde în lei cu asigurare de viaţă şi şomaj, la o valoare a creditului de 43.000 lei, pe o durată de 5 ani, însemnând 60 de rate lunare, la o dobândă fixă de 7,5%, rata lunară ajunge la 861,63 lei, dobânda anuală efectivă (DAE) este 9,16%, costul total al creditului este de 9.989,4 lei, iar valoarea totală de plată la finalul perioadei este de 52.989,4 lei. În ceea ce priveşte costul asigurării, acesta este inclus în costul total al creditului şi este 1.204 lei.

Din perspectiva unui credit verde în lei fără asigurare de viaţă şi şomaj, la aceeaşi valoare a creditului de 43.000 lei, pe o perioadă de 5 ani, dobânda fixă este 8%, rata lunară ajunge la 871,88 lei, DAE este 8,39%, costul total al creditului este de 9.400,4 lei, iar valaorea totală de plată la finalul perioadei este de 52.400,4 lei. Aceste exemple sunt credite de nevoi personale verzi, calculate pentru persoanele care îşi încasează salariul la BT.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments