web analytics
Sunteți aici
Home > LOCURI DE MUNCĂ > Americanii de la Sykes angajează 90 oameni pentru centrul din Cluj-Napoca

Americanii de la Sykes angajează 90 oameni pentru centrul din Cluj-Napoca

Furnizorul de soluţii de management şi servicii BPO Sykes Entreprises Eastern Europe, parte a grupului american Sykes, are disponibile în prezent 90 de locuri de muncă pentru biroul din Cluj-Napoca, potrivit informaţiilor de pe site-ul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj. Compania caută 90 de oameni pentru joburi de funcţionar informaţii clienţi, conform AJOFM Cluj. Sykes a ajuns anul trecut la un număr mediu de 1.734 de angajaţi, potrivit datelor publice existente.

Pe piaţa locală, Sykes are birouri în Cluj-Napoca, Sibiu, Braşov şi Oradea. Compania BPO Sykes Entreprises Eastern Europe, parte a grupului american Sykes, a avut în 2020 o cifră de afaceri de 168,7 mil. lei (35 mil. euro) şi un profit net de 21,3 mil. lei (4,4 mil. euro), potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor Publice. Grupul american Sykes a intrat pe piaţa locală în anul 2010, cu un spaţiu de 1.800 mp închiriat în clădirea de birouri Sigma Center din Cluj, dezvoltând proiecte pentru Samsung.

Compania Samsung a lansat în luna aprilie a anului 2019 un serviciu de asistenţă şi suport nonstop pentru clienţii de pe piaţa locală care au smartphone-uri şi gadgeturi purtabile ale companiei, furnizarea serviciului fiind externalizat către compania Sykes Enterprises Eastern Europe.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW