20.4 C
Cluj-Napoca
luni, mai 29, 2023
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALProducătorul de prefabricate ASA CONS din Turda a avut afaceri de 12...

Producătorul de prefabricate ASA CONS din Turda a avut afaceri de 12 mil. euro în primul semestru

Producătorul de prefabricate ASA CONS din Turda a realizat în primul semestru din acest an o cifră de afaceri de aproximativ 12 mil. euro, în creştere cu 14% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit Ziarului Financiar. ASA CONS estimează că va încheia anul 2021 cu afaceri totale de 22,5-23 mil. euro, mai mult cu aproape 22% faţă de anul anterior.

”Cel mai important factor care a influenţat această evoluţie bună în comparaţie cu anul anterior vine de la numărul mare de proiecte, de mari dimensiuni, care au dus implicit la o încărcare a fabricii noastre foarte aproape de capacitatea maximă de producţie. În primul semestru al acestui an am realizat a doua cea mai mare producţie de elemente prefabricate din istoria companiei, foarte aproape de recordul de volum atins în prima jumătate a anului 2018”, a declarat Bogdan Bul­garia, managing director ASA CONS pentru regiunea Europa de Est, citat de ZF.

În 2020, compania a avut lucrări în zona centrelor logistice şi a spaţiilor de depozitare (CTP, Urbano Cluj, WDP), a finalizat structura prefabricată pentru magazinele Dedeman din Lugoj, Călăraşi, Sfântu Gheorghe şi o extindere la Craiova, un magazin Hornbach la Cluj-Napoca, o fabrică de măşti sanitare la Baia Mare şi a demarat execuţia structurii prefabricate pentru un complex de blocuri de apartamente în comuna Baciu, lângă Cluj-Napoca. Unul dintre cele mai mari proiecte din istoria companiei turdene a fost finalizat în 2018, montajul structurii prefabricate a fabricii MDF Yildiz Entegre România de la Oarja, cu 70.000 de metri pătraţi construiţi.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments