22.7 C
Cluj-Napoca
duminică, mai 19, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALCompania de curierat Sameday a cumpărat 40 de camioane MAN TGX

Compania de curierat Sameday a cumpărat 40 de camioane MAN TGX

MHS Truck & Bus Group a livrat către Sameday, una dintre cele mai importante companii de curierat rapid din România, primele 10 unităţi MAN TGX, de nouă generaţie care fac parte dintr-o comandă de 40 de unităţi. Factorul decisiv în achiziţie a fost experienţa bună cu marca de vehicule comerciale MAN şi serviciile post-vânzare oferite de MHS Truck & Bus Group.

”Ne bucurăm să continuăm parteneriatul alături de Sameday, una dintre cele mai mari companii de curierat rapid din România. Suntem siguri că noua generaţie de camioane MAN TGX va ajuta compania să atingă noi standarde de rentabilitate şi de mediu.”, a declarat Elena Claudia Iordache, CEO MHS Truck & Bus.

Modelul ales de Sameday, al noii generaţii de camioane MAN, este autotractorul MAN TGX 18.470 4×2 BL SA, destinat transportului de curierat rapid. Cele 10 autotractoare sunt echipate cu cabină confortabilă GM, motor D26 de 470 CP şi cuplu 2400 Nm. De asemenea, dintre sistemele de îmbunătăţire a costurilor amintim TipMatic şi sisteme de ultimă generaţie pentru asistenţa şoferului, în standard: programul electronic de stabilitate (ESP), controlul tracţiunii (ASR), asistenţă pentru frânarea de urgenţă (EBA) şi sistemul de avertizare la părăsirea benzii (LDW). Acestea reprezintă combinaţia optimă pentru o flotă de vehicule economică şi eficientă.

Interiorul cabinei este dotat cu scaunul şoferului confort cu suspensie pneumatică şi sistem media cu ecran de 7 inch. Şoferii au la dispoziţie un spaţiu total de depozitare de 990l, dintre care un sertar sub pat, de 53l, trei compartimente de depozitare deasupra parbrizului, ladă în stânga şi în dreapta, sub pat, cu acces din interior şi din exterior. Noua flotă de autotractoare MAN va fi utilizată, prima dată, pentru transportul bunurilor comandate în cadrul campaniei Black Friday 2021.

”Suplimentarea flotei şi achiziţia celor 40 de camioane se încadrează în strategia noastră de investiţii, prin care urmărim dezvoltarea capacităţii operaţionale şi creşterea eficienţei în procesarea unui număr mai mare de colete. În perioada următoare aşteptăm volume ridicate de trimiteri generate de sezonul de cumpărături, care începe cu Black Friday şi continuă până la finalul anului, iar concretizarea parteneriatului cu MHS Truck & Bus este una dintre măsurile prin care ne adresăm nevoilor clienţilor noştri în această perioadă.”, declară Lucian Baltaru, CEO Sameday.

Cu o experienţă de peste 14 ani pe piaţa din România, Sameday este compania de curierat care a înregistrat cea mai spectaculoasă creştere în ultimii ani, numărându-se, în prezent, printre principalii jucători din segmentul său de piaţă. Cu o echipă de peste 3.500 de angajaţi şi parteneri, compania este prezentă în România şi în Ungaria, oferind atât servicii de livrare door-to-door, cât şi livrare în peste 1.950 de lockere easybox. Astfel, Sameday operează cea mai extinsă reţea de lockere din România şi Ungaria, propunându-şi să reinventeze experienţa de livrare zi de zi. În prezent, expedierile Sameday sunt procesate în 3 hub-uri logistice, unul amplasat în apropierea oraşului Chitila, unul în Sibiu şi unul în Budapesta.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments