web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Hotelul de patru stele Internaţional din Sinaia a avut un grad de ocupare de 30%-35% în primele nouă luni

Hotelul de patru stele Internaţional din Sinaia a avut un grad de ocupare de 30%-35% în primele nouă luni

Hotelul de patru stele Internaţional din Sinaia, una dintre cele mai mari unităţi din staţiunea montană, cu o capacitate de 180 de camere, a operat în primele nouă luni din acest an la un grad de ocupare de 30%-35%, la jumătate faţă de nivelul înregistrat înainte de pandemia de COVID-19, potrivit Ziarului Financiar.

”Străinii încep să anuleze circuitele în România. 40 de grupuri  din Spania, Italia, Anglia, Portugalia, Belgia şi-au anulat circuitele, urma să se cazeze două nopţi la noi în tranzit spre Bucureşti sau Transilvania. Doar un singur grup de turişti străini a mai ajuns la noi. Un grup înseamnă un autocar cu 30-50 de persoane. Au pierdut business restaurantele, muzeele. Am pierdut şi străinii care făceau rezervări  individual, cei mai mulţi veneau din Israel. Străinii aduceau 10-20% din cifra noastră de afa­ceri”, a declarat Marius Vînătoru, directo­rul de marketing al hotelului Internaţional din Sinaia, citat de ZF.

Datele oficiale de la Ministerul de Finanţe arată că afacerile hotelului s-au ridicat la circa 14,3 de milioane de lei în 2020, la jumătate faţă de anul anterior.

Articole similare

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW