20.7 C
Cluj-Napoca
sâmbătă, iulie 13, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALFurnizorul de servicii imagistice Affidea România a investit 2,7 mil. euro într-un...

Furnizorul de servicii imagistice Affidea România a investit 2,7 mil. euro într-un nou centru medical la Cluj

Affidea România, subsidiara locală a liderului european în servicii de diagnostic imagistic, ambulatoriu, medicină nucleară şi tratament al cancerului, anunţă lansarea centrului medical Affidea I Hiperdia în Cluj, în urma unei investiţii totale de 2,7 milioane de euro. 

În acestă unitate, Affidea a ales să îşi diversifice gama de servicii pe segmentul de imagistică medicală şi medicină de laborator, devenind primul centru operat de companie în Cluj care oferă şi servicii de consultaţii medicale, acoperind un total de 14 specialităţi printre care cardiologie, chirurgie generală, oncologie, neurologie, ortopedie şi ORL.

Astfel, Affidea ajunge la trei clinici în Cluj – Napoca, localizate în acelaşi areal, în zona centrală a oraşului, şi care însumează o investiţie totală de peste 10 milioane de euro la nivel local.

”Prin modernizarea şi extinderea noului centru ne consolidăm poziţia de lider pe segmentul de imagistică, răspunzând în acelaşi timp nevoilor de servicii medicale private din zonă prin dezvoltarea segmentelor de consultaţii şi analize de laborator,” spune Răzvan Predica, Country Manager, Affidea România.

Aproape 50% din totalul investiţiei de la Centrul Affidea I Hiperdia este reprezentat de achiziţia de echipamente medicale de ultimă generaţie (produse de General Electric sau Siemens) astfel încât acesta devine cea mai mare clinică specializată în imagistică medicală din municipiul Cluj-Napoca, acoperind servicii precum precum CT (computer tomograf),  RMN (rezonanţă magnetică),  ecografie – inclusiv ecografie cardiovasculară şi X-Ray – radiologie convenţională, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii companiei.

Pe segmentul testelor de laborator, aici se vor putea efectua teste de biochimie, hematologie, imunologie sau microbiologie. La noul Centru Hiperdia – parte a Grupului Affidea din Cluj lucrează 50 medici specialişti. În anul 2019, Grupul Affidea a achiziţionat toate centrele Hiperdia, inclusiv  pe cel din Cluj. La momentul achiziţiei, centrul Hiperdia oferea o gamă limitată de servicii de imagistică medicală şi teste de laborator.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments