web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Furnizorul de soluţii integrate de ambalare Kangoopack din Alba Iulia estimează afaceri de 7 mil. euro

Furnizorul de soluţii integrate de ambalare Kangoopack din Alba Iulia estimează afaceri de 7 mil. euro

Kangoopack, companie din Alba Iulia care oferă soluţii integrate de ambalare, fondată şi controlată de antreprenorul Mariel Petric, a raportat în primele şase luni din 2021 o creştere cu 50% a cifrei de afaceri comparativ cu perioada similară a anului trecut, până la 3 mil. euro, în timp ce profitul operational s-a majorat cu 60%.

”Principalele provocări ale domeniului nostru în prima parte a anului au fost disponibilitatea produselor, precum şi creşterea semnificativă a preţului materiilor prime, indiferent că vorbim de hârtie, plastic, metal sau componente electronice, iar noua tendinţă va mai continua cel puţin până la finalul acestui an”, spune Mariel Petric, CEO şi fondator Kangoopack. Acesta estimează că afacerile companiei vor atinge 7 mil. euro la finalul anului.

Kangoopack este o companie antreprenorială cu capital 100% românesc, care oferă utilaje şi produse consumabile pentru ambalarea mărfurilor pe paleţi, ambalare grupată, legare, formare şi sigilare cutii şi consumabile. Compania activează în principal pe piaţa din România, cu clienţi şi din ţările limitrofe – Ungaria, Serbia, Bulgaria, Croaţia, Moldova, Ucraina.

Articole similare

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW