web analytics
Sunteți aici
Home > LOCURI DE MUNCĂ > Poliţia Română a scos la concurs 412 posturi de ajutor şef de post

Poliţia Română a scos la concurs 412 posturi de ajutor şef de post

Poliţia Română scoate la concurs 412 posturi de ajutor şef de post, prin încadrare directă din sursă externă, în scopul reducerii deficitului de personal. Înscrierile se fac online, la unităţile de poliţie care au scos posturile la concurs, conform unui comunicat publicat pe site-ul instituţiei la începutul acestei săptămâni.

Înscrierile se fac on-line, la unităţile de poliţie care au scos posturile la concurs, în perioada 13-24 septembrie a.c., inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Informaţii complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiţiile de participare, documentele necesare şi modalităţile de desfăşurare a concursurilor se regăsesc, începând de astăzi, pe site-urile inspectoratelor de poliţie judeţene: https://www.politiaromana.ro/ro/politia-romana/unitati-teritoriale.        

În perioada 11 – 19 octombrie a.c., candidaţii, ale căror dosare au fost validate, vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanţei fizice. La data de 23 octombrie a.c., va fi desfăşurată proba scrisă, de tip test grilă. Înscrierea candidaţilor se va realiza pe toate posturile de ajutor şef de post din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaţilor declaraţi „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obţinute.

Articole similare

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW